Zakelijk

Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Bij schildersbedrijf Salet weet je altijd van te voren waar je aan toe bent. Wij nemen een hoop werk uit handen door ervoor te zorgen dat er altijd maar één contractpartij is. Zo weet je altijd van te voren waar je aan toe bent en heb je niet te maken met verschillende partijen.
Wij werken met vaste bouwpartners en maken duidelijke afspraken met elkaar. Wij zullen altijd proberen de werkzaamheden uit te voeren met zo min mogelijk overlast voor klanten en medewerkers. Juist in de zakelijke markt, zoals kantoren en detailhandel is dit erg prettig. Bij schildersbedrijf Salet werken wij op basis van vertrouwen. Een afspraak is een afspraak, daarom weet je bij ons altijd precies waar je aan toe bent.

Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid en flexibiliteit zeer. Wij hebben inmiddels een grote vaste klantenkring opgebouwd, waarbij wij mee mogen werken aan prachtige projecten. Voor sommige projecten kan het zijn dat er screenings nodig zijn om werkzaamheden te verrichten. Onze schilders werken hier graag aan mee. Al onze schilders krijgen een goede opleiding en praktijkervaring om elke klus uit te kunnen voeren.

Expertise

Schilder
Bouwkundige