Expertise

Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Schilderwerk

Wij leveren maatwerk voor iedereen en zorgen voor een optimaal resultaat. Goed opgeleide vakmensen hebben kennis van allerlei technieken. Hierdoor zijn we breed inzetbaar in verschillende makten.

Beglazing

Naast standaard glas, bieden wij ook speciale beglazing aan, zoals isolerend glas, brandwerend glas, hard glas en geluidswerend glas. Ook voor monumentale panden en gebouwen kunnen wij glaswerk restaureren of vervangen.

Wandafwerking

Er zijn verschillende soorten wandafwerkingen: sausen, behang, structuur, vliesafwerking of linnen spannen. Buitenmuren en binnenmuren hebben andere afwerkingen nodig. Ieder project vraagt zijn eigen benadering en zijn eigen wandafwerking.

Restauratie

Wij zijn één van de drie bedrijven in Noordoost-Nederland die het certificaat Kennis en Kunde heeft behaald. Wij werken volgens de EPC-normering en beschikken over eigen hulpmiddelen, waardoor projecten effectief worden uitgevoerd.

Glas in lood

Glas-in-lood is vakmanschap, onze professionals zijn hierin gespecialiseerd. Wij restaureren of plaatsen nieuwe glas-in-lood ramen. Ook zorgen wij voor nieuw isolatieglas. Bij het restaureren van glas-in-lood ramen wordt de oorspronkelijke stijl behouden

Interieur-/kleuradvies

Wil jij iets verbouwen of schilderen, maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Wij maken een 3D-tekening van jouw project en richten deze in te volgens jouw wensen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Bouwkundige inspectie

Een bouwkundige keuring voorkomt onaangename verrassingen. Met een bouwkundige keuringsrapport weet u precies waar u aan toe bent op korte en lange termijn.

Kozijnen, deuren en ramen

Kozijnen worden blootgesteld aan de elementen van het weer en krijgen dan ook veel te verduren. Afbladderende verf, tocht door de enkele beglazing of kleine beschadigingen die steeds vaker optreden.

Houtwerk herstelwerkzaamheden

Zijn de boeidelen, windveren of rabatdelen van je huis verouderd of kapot en wil het laten vervangen of repareren?  Dan ben je bij Salet aan het juiste adres.

Verbouwen of uitbreiden

Als je woonwensen veranderen, geeft een verbouwing de mogelijkheid om je eigen huis af te stemmen op jouw wensen. Wij denken graag met je mee. Wij vinden het proces en de kosten even belangrijk als de esthetiek en functionaliteit.

Voegwerk gevels

Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur en bovendien voor waardebehoud of zelfs waardevermeerdering van uw gebouw.

Stucwerk

De wanden werken wij strak af met stucwerk die behangklaar zijn of met een extra laag dunpleister direct te sauzen zijn. Een super strak eindresultaat door onze vakmensen.