Over Salet

Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Salet is een authentiek en ambachtelijk schildersbedrijf uit Zwolle. Dit familiebedrijf is opgericht in 1921 en bestaat al meer dan 100 jaar. Als derde generatie in het familiebedrijf hebben we nog steeds dezelfde passie.

Salet is van oorsprong een echt authentiek en ambachtelijk bedrijf en draagt dit na al die jaren nog steeds uit. Wij hebben ons ontwikkeld tot een ware professional in diverse technieken en vakdisciplines. Of het nu gaat om moderne technologieën of ambachtelijke restauratie werkzaamheden, Salet levert vakwerk voor elke klus. Bij ons werken echte professionals die al jarenlang in dienst zijn en hun vak verstaan. De oude ambacht van het schilderen wordt doorgegeven aan de nieuwe generatie en nieuwe technieken worden bijgeleerd. Zo kunnen wij de kwaliteit van ons werk blijven garanderen. Schildersbedrijf Salet is een organisatie met een informele sfeer. Door de jaren heen hebben wij een grote vaste klantenkring opgebouwd, waar wij nauw bij betrokken blijven. Salet werkt samen met ketenpartners die volgens dezelfde filosofie werken.

Onze filosofie

Bij Salet werken representatieve schilders die hart hebben voor het schildersvak. Daar waar de opleiding stopt, gaat Salet verder. Bij ons word je opgeleidt tot een echte professional. Échte schildersambacht en moderne technieken komen hier samen. Elke klus wordt met met liefde en passie uitgevoerd met als uitgangspunt voldoen aan de verwachtingen van de klant. Onze missie is om deze verwachtingen te overtreffen.

Investeren

Bij Salet streven we naar een duurzame manier van werken. Dit is niet alleen het realiseren van een duurzaam product, maar ook duurzame relaties met medewerkers en opdrachtgevers staan hoog in het vaandel. Wij blijven altijd investeren in de toekomst. Niet alleen in onze medewerkers, maar ook in de technieken en materialen. Wij hebben veel ervaring met het gebruik van biobased producten (natuurlijke materialen) en gebruiken producten met DUBOkeur® die voldoen aan de door het Nederlands Instituut van Bouwbiologie en Ecologie gestelde eisen.  

Onze medewerkers

Wilfred - salet verbetert vastgoed
Wilfred van Pijkeren Directeur
Joeri - salet verbetert vastgoed
Joeri Bosma Calculator
Nieske - salet verbetert vastgoed
Nieske van Gurp Administratie
Serge - salet verbetert vastgoed
Serge van de Vlekkert Bedrijfsleider
Marcus - salet verbetert vastgoed
Marcus Strous Administratie
Robin - salet verbetert vastgoed
Robin Rolink Projectleider
Frits - salet verbetert vastgoed
Frits Dijkstra Werkvoorbereider

Expertise

Schilder
Bouwkundige