Erfgoed

Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Om een monument te onderhouden moet je beschikken over speciale technieken. Bij Salet werken echte specialisten met jarenlange ervaring die hier voor opgeleid zijn en werken volgens de juiste procedures. Wij kunnen overweg met zowel oude als nieuwe technieken en weten elk monument op professionele wijze te herstellen.

Bij Salet vinden wij het belangrijk dat al onze mensen goed worden opgeleid, voor zowel de ambachtelijke als de moderne technieken, daarom blijven wij investeren in toekomstig vakmanschap. Bij Salet zijn we er trots op dat we een totaalpakket kunnen aanbieden. Naast het schilderwerk, kunnen wij ook overweg met diverse hout- en marmerimitaties, linnenbespanning, het aanbrengen van muurschilderingen en verguld werk uitvoeren. 

Daarnaast kunnen we monumenten voorzien van origineel monumentenglas en glas-in lood. Met ons monumentenglas verhogen we de isolatiewaarde van een pand, zonder de monumentale detaillering uit het oog te verliezen. Salet beschikt over het Kwaliteits keurmerk voor kennis & kunde om restauratiewerk uit te mogen voeren. Wij zullen er op toe zien dat de juiste man op de juiste klus wordt ingezet.

Expertise

Schilder
Bouwkundige