Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Het eerste jaar na de overname zit er alweer op

Op 1 oktober 2020 is Salet B.V. overgenomen door bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen. Inmiddels zit het eerste jaar van deze mooie samenwerking er alweer bijna op. Iedereen is nu gewend aan de nieuwe naam: “Salet verbetert vastgoed” en de nieuwe huisstijl die hieruit voortgevloeid is.

Het bouwbedrijf en het schildersbedrijf vullen elkaar perfect aan, waardoor wij nu een totaal pakket kunnen aanbieden aan onze klanten. De markt is in beweging gekomen. Daar waar vroeger alleen vraag was naar een aannemer of een schilder, willen mensen nu graag 1 aanspreekpunt hebben voor de hele verbouwing. Wij nemen hiermee alle zorg van de klant uit handen.

Naast deze veranderingen is er niet veel veranderd. Er werken nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten, hoewel er een aantal nieuwe collega’s bij zijn gekomen om het team te versterken. Vakmensen met gedegen kennis en ervaring voor elke klus. Elke verbouwing is uniek en elke opdracht wordt met zorg uitgevoerd.