Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

Salet en van Pijkeren worden één

Op 1 oktober 2020 is Schildersbedrijf Salet B.V. overgenomen door bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen.

Schildersbedrijf Salet is een authentiek schildersbedrijf. Oude en nieuwe technieken worden gebruikt en de ambacht wordt doorgegeven van generatie op generatie. Maar de markt komt in beweging. Er wordt niet meer alleen om een schilder gevraagd, maar om een compleet pakket voor de hele restauratie of verbouwing. Zo heeft de klant een aanspreekpunt en wordt alles geregeld. Door de samenwerking met van Pijkeren, kunnen wij inspelen op deze behoefte. Salet en Van Pijkeren vullen elkaar hiermee perfect aan. De naam schildersbedrijf Salet wordt vervangen door Salet Verbetert Vastgoed, een naam waarmee wij dit totaalconcept uitstralen.

Naast een nieuwe naam heeft Salet ook een nieuwe huisstijl gekregen en een nieuwe website.

Op de foto zie je hoe beide partijen hun handtekening zetten en de overname officieel is. Links Jack Salet en rechts Wilfred van Pijkeren.