Door onze vakmensen
is uw vastgoed klaar
voor de toekomst

100 Jaar Salet

De geschiedenis van Salet begint in het jaar 1921, waarin H. & J. Salet het huis en decoratie bedrijf Salet oprichten. Dit was een noodgedwongen actie door de recessie toen der tijd. Het bedrijf is onder leiding van Jac Salet tot en met de jaren 50 opgebouwd tot een volwaardig bedrijf, waarnaar de leiding over is genomen door zijn zoon Gerrit Salet die heeft het bedrijf verder uitgebouwd tot het bedrijf dat bekend staat om zijn degelijkheid en expertise. Gerrit Salet heeft in de jaren 80 het bedrijf overgedragen aan zijn kinderen Jack en Erline Salet, er kan dus gesproken worden over een familie bedrijf dat meerdere malen van generatie op generatie is doorgegeven. Tot op heden zijn Jack en Erline actief binnen het bedrijf. We zijn trots te vermelden dat we inmiddels al 100 jaar bestaan en met positiviteit naar de toekomst kijken.

Op de foto is het krantenbericht te zien dat gepubliceerd is in 1921 naar aanleiding van de oprichting van het bedrijf.