Contact 038 - 4216269
info@salet.nl
Over Salet

Wij zijn een authentiek en ambachtelijk schildersbedrijf uit Zwolle. Een echt familiebedrijf, opgericht in 1930, met de ambitie om kwaliteit samen te laten gaan met een efficiënte manier van werken.
 Moderne technologieën gaan bij ons moeiteloos samen met ambachtelijke schilderstechnieken en gedegen vakmanschap. Al decennia lang zijn wij zeer betrokken bij onze grote vaste klantenkring die we door de jaren heen opbouwden. Dit alles maakt ons een gezonde organisatie met een informele sfeer waarbij integriteit en duurzaamheid de basis zijn voor onze aanpak.

Investeren

Om u zoveel mogelijk professionaliteit te bieden met duurzaamheid als basis, zien we investering in materieel en personeel als noodzakelijk. Een eigen spuitcabine, modern klimmaterieel en specialistische scholing voor ons personeel zijn hier goede voorbeelden van. We zijn in het bezit van eigen hoogwerkers die tot een hoogte van 19 meter gaan en een zijdelingsbereik hebben van 9,5 meter. Zo kunnen wij u zo breed mogelijk bedienen.

Organisatie

Sinds 1997 vormen we een samenwerkingsverband met schildersbedrijf Kouwen in Nieuwleusen en in 2002 heeft schildersbedrijf Schrijer, dat actief is in Kampen en Hattem, zich ook bij deze samenwerking aangesloten. De afzonderlijke bedrijven werken met dezelfde filosofie vanuit de plaatselijke vestigingen.

Wilt u meer weten over onze historie of over onze manier van zaken doen?